Christmas i Støberihallen

Fre. d. 7. december 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 150)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød
Kom til en julekoncert, der vil bringe smilene frem og lade dig opleve en rigtig varm og hyggelig juleatmosfære. Duoen Reg & Andreas giver deres personlige fortolkninger af flotte, engelske julesange med sang og klaver samt gæstesangere/musikere. Duoen Reg & Andreas, der er delvist dansk og delvist canadisk lægger op til en både sjov, festlig og gribende musikoplevelse giver deres helt personlige fortolkninger af flotte, engelske julesange med sang og klaver, hvor man som lytter bliver berørt af julens tema om fred og glæde og revet med af den gode julestemning. Koncerten er til dels baseret på duoens nyeste julecd-udgivelse, som indeholder deres egen sang "A Son Is Given" samt andre kendte og mindre kendte juleballader - bl.a. "Mary Did You Know" og "Walking in the Air". Reg & Andreas lader også den muntre stemning brede sig, når de synger "Let It Snow", "Deck the Halls" og "Jingle Bells".

Den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen har nu i 3 år udgjort en hjertevarm duo, der begejstrer publikum ved deres mange koncerter i både Danmark og udlandet. Med deres smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og får også lidt at tænke over gennem deres små historier om sangene og fra deres livsoplevelser. Reg & Andreas leder også an på nogle gode danske julesange, alle kan synge med på
Luk

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her