Få styr på stressen - Kursus i MBSR-certificeret Mindfulness

Tir. d. 26. marts til tir. d. 14. maj 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 4.500 kroner)
C4 Videncenter Krakasvej 17, Hillerød
Arrangør: Workminds.dk
Du får 9 kursusgange, der giver dig de helt rigtige mindfulness-værktøjer til at håndtere en travl og hektisk hverdag. Kurserne finder sted tirsdage - og en enkelt søndag, hvor der er stilhedsdag. Få styr på stresse. Bliv mindful. "Kan du give mig nogle værktøjer?"

Det bliver jeg ofte spurgt, når talen falder på stress.

Det indledte en søgen efter redskaber, som var brugbare i en arbejds-relateret setting. Jeg kunne også mærke, at mit eget stress niveau i perioder var udfordret af både et spændende arbejdsliv og et krævende familieliv med børn. Og sådan kom jeg forbi Mindfulness i form af MBSR (fordi det var evidensbaseret) først med en nysgerrighed efter at finde et værktøj, men jeg lærte mere og mere, også en lærdom om at man kan være i verden på en anden måde, og at det er muligt at passe på sig selv og andre, selvom man performer og trives med at engagere sig.

Jeg har i mange år arbejdet med professionelle , som rammes af belastninger i en eller anden form. Det er ofte fysiske stress symptomer, som får folk til at kontakte mig - og når vi taler sammen, står det tydeligt frem, at de i alt for lang tid har presset sig selv. Det har været muligt, fordi de oser af ressourcer og hele tiden har formået at holde boldene i luften - indtil kroppen ikke kan mere.

Workminds drives af Psykolog, ledelseskonsulent og MBSR-instruktør Hanne Voldby Jensen, (autoriseret og Specialist i sundhedspsykologi)
Luk

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her