Bakken og København

Lørdag den 22. juni 2019, kl. 10.13.
Pris: (Entré: Voksen: 150,- Barn: 75,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hillerød Station Nordre Jernbanevej 37, Hillerød
Arrangør: MY veterantog
MY veterantog tilbyder en tur fra Nordsjælland til Bakken og København. Turen starter i Hundested og kører via Hillerød og Helsingør til Bakken. Dem så er mere til byen, kan kører videre til København. Undervejs standses ved større stationer.

Bakken er verdens ældste forlystelses park, hvor der iøvrigt er gratis adgang. På Bakken er der mange muligheder for at prøve de forskellige forlystelser, samt at få både sult og tørst stillet. For yderligere oplysninger henvises til Bakkens hjemmeside.

For børnene er der gratis underholdning kl 15 hos den berømte og navnkundige Pjerrot.

Hvis man er mere til en god frokost i et nostaltisk Danmark er Korsbæk på Bakken stedet for dig. I en kopi af Matadorbyen Korsbæk, kan frokosten nydes i et utal af restaurenter med referance til det kendte miljø fra TV serien. Korsbæk er meget populært, så det anbefales at reservere bord direkte hos den restaurent man ønsker at spise på.

Hvis man er til landlig og rolig adspredelse anbefales en tur i Dyrehaven, som også ligger ved Klampenborg station. Det helt særlige ved Dyrehaven understrejes i, at den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På en bakketop i Dyrehaven ses det kongelige jagtslot Eremitageslottet fra 1736, desuden kan et omfattende dyreliv opleves i det store område.

Hvis man er blevet lidt sløg af alle oplevelserne, kan man prøve det helbredende vand fra Kirsten Piils Kilde. Læs mere om seværdigheder i Dyrehaven.

Der er lagt op til destinationer med særdeles alsidige muligheder
Luk

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her