Åbent Hus i bordtennishallen for 60+'ere

Onsdag den 11. september 2019, kl. 10-12.
Hjemmeside: Se hjemmeside
FrederiksborgCentret Milnersvej 39, Hillerød
Sammen med 41 af landets øvrige bordtennisklubber, inviterer Hillerød GI Bordtennis til åbent hus i uge 37 - nærmere bestemt den 11. september kl. 10-12. Målgruppen er 60+'ere, som gerne vil i gang med at røre både kroppen og hjernen. Åbent Hus arrangementet er en perfekt chance for at komme godt i gang med bordtennis. Og det er altså mere end almindeligt sundt!

Under mottoet "Bordtennis hele livet" har Bordtennis Danmark og DGI en målsætningen om at at få flere seniorer til at gribe battet og spille bordtennis i deres lokale klub - både begyndere, øvede og konkurrencespillere.
Det særlige fokus fra de 2 store forbund, betyder både at klubberne får hjælp til rekrutteringen af spillerne, men også at der afholdes mange arrangementer på tværs af klubberne, så det at spille bordtennis som 60+'er også bliver en social oplevelse.

Lige som tidligere år er Hillerød GI Bordtennis endnu en gang med i BAT60+ kampagnen i uge 37, hvor der inviteres til åbent hus arrangementer i bordtennisklubber landet over.

Fra i år er vores erfarne spiller Kristian Pedersen gået ind i det frivillige arbejde med 60+ holdet som tovholder, og sammen med holdleder Grethe Post glæder han sig til at se mange nye og også gerne erfarne bordtennisspillere.

"I øjeblikket træner vi hver onsdag kl. 10 - 12, men jeg håber da, at vi bliver så mange, at vi kan tage flere formiddage i brug. Jeg har talt med klubbens formand Thomas Hjermind, og han fortæller at der er god plads til at udvide træningen til flere hverdage i formiddagstimerne, så vi skal bare klø på" fortæller Kristian med et smil, og fortsætter "som sagt er der åbent hus onsdag den 11. september fra klokken 10-12 her i vores hal på 1. sal i FrederiksborgCentret, men hvis man er forhindret den dag, så er man naturligvis meget velkommen til at komme en af de følgende onsdage".

Læs mere om 60+ kampagnen på https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/42-klubber-aabner-doerene
Luk

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her