VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Julehjertet.

Når julelysene tændes i Tivoli, kan både børn og voksne komme i den helt rigtige julestemning i Glassalen med Eventyrteatrets nye familiemusical "Julehjertet".

Teaterbilletten giver fri adgang til Jul i Tivoli på spilledagen, og musicalen spiller de sidste fire weekender op til jul.

Handlingen
Tre unge nisser, Kastanje, Hasle og Nellike, glæder sig til jul. Men kort før julaften bliver Kastanje ramt af dårlig julestemning, og en morgen er hun væk! Hasle og Nellike drager ud på en eventyrlig rejse for at få Kastanje og den gode julestemning tilbage.

Undervejs møder de mange forskellige løjerlige og hjælpsomme væsner, og selv væsener, der ikke fejrer jul, hjælper dem på rette kurs.

Da de omsider finder deres veninde langt væk hjemmefra, er hun omgivet af mange andre julenisser, der også er blevet kolde og kyniske. Med hjerterne fulde af varme og kærlighed kæmper de to unge nisser for at redde julen i sidste øjeblik.

Forestillingen er egnet for alle eventyrglade juleelskere mellem 5 og 100 år, og spiller 60 minutter uden pause
Køb/bestil billet
FAKTA Dato: 09/12/2017
Tidspunkt: kl. 12
Sted: Tivoli - Glassalen
Adresse: Vesterbrogade 3