VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Tag med Intercitytoget til Rødby Færge.

Lørdag den 16. september kører MY veterantog igen til Rødby Færge, sådan som vi gjorde det for næsten præcis 13 år siden. Togets trækkraft er som dengang vores trofaste lokomotiv MY 1126 og vognene er også de samme røde kupévogne, som blev benyttet sidst.

Vi kører fra Helsingør kl. 07:37 og kører sydpå gennem det sjællandske landskab via bl.a. København, Roskilde, Ringsted, Næstved og Vordingborg og videre via Falster og Lolland indtil vi ankommer til Rødby Færge kl. 11:14.

Når vi kommer til Rødby Færge, har de som foretrækker at udforske Rødbyhavn på egen hånd selvfølgelig helt frie tøjler til at gøre det.

Blandt de som ønsker en sejltur til Puttgarden, er der sikkert mange og delte meninger om, hvorvidt man helst vil sejle med en dansk færge eller en tysk færge. Den første afgang, der kan nås, efter vores ankomst er den tyske færge Schleswig-Holstein, som sejler kl. 11:45. Den næste afgang derefter er den danske færge Prinsesse Benedikte som sejler kl. 12:15. Overfartstiden for færgerne er 45 min.

Når færgen kommer til Puttgarden, kan de som vil en tur i Bordershoppen gå de ca. 500 m fra færgen. Det er frit for, hvornår man sejler retur mod Rødby, men sidste afgang med forbindelse til vores tog er kl. 15:15 med færgen Prins Richard, som er tilbage kl. 16:00. Toget afgår kl. 16:45, så der er god tid til at gå fra færgen også selv om man måske har fået mere at bære på end på udturen.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om turen er du velkommen til at kontakte os på myveterantog@myveterantog.dk eller på tlf.: 6061 3595.

Praktisk informationHUSK at medbringe gyldigt pas, hvis du ønsker at sejle til Puttgarden.

Vi kan desværre ikke tilbyde, at inkludere færgebilletten i vores turpris, da det ikke kan lade sig gøre at købe gruppebilletter eller købe et stort antal billetter på én gang. Hver enkelt bliver derfor desværre nødt til selv at købe en billet i den billetautomat, som er opstillet i ventesalen i Rødby Færge. Som betaling i automaten kan anvendes kontanter, Dankort, VISA, Mastercard, Diners International og American Express
FAKTA Dato: 16/09/2017
Tidspunkt: kl. 08.35
Sted: Københavns Hovedbanegård
Adresse: Bernstorffsgade 16
Arrangør: MY veterantog