VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Fernisering: Chronos.

Vi markerer denne sidste del af året med en forrygende flot soloudstilling, når vi slår dørene op til Taylor Schulteks verden af øde gyder, faldefærdige baggårde og maskerede drenge, der i fuld vitalitet breakdancer hen over lærredet.

Titlen "Chronos" har Schultek lånt fra den græske mytologi, hvor Chronos er personificeringen af tid, der kyndigt vogter over den lineære, kronologiske tidslinje. Som en nostalgisk programmør er bevarelsen af tid et fænomen, der i udpræget grad optager og præger hans værkproduktion. Schulteks virtuelle verdener bliver på lærredet de årer, hvorigennem der løber en sporadisk strøm af øjebliksbilleder og begivenheder fra hans egen hukommelse, som i et visuelt remix skaber en sammenhængende virkelighed - en udvidet nutid bygget op af fortidens krystalliserede brudstykker. At gå rundt i Taylor Schulteks soloudstilling er som at bevæge sig rundt i et øjebliksbillede af hans erindringer
FAKTA Dato: 17/11/2017
Tidspunkt: kl. 17-19
Sted: Gallery Poulsen Contemporary Fine Arts
Adresse: Staldgade 32, Den Brune Kødby