Kulturkalender

Pris: (Entré: 150 kr.)
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Mads Westfall fyldte 50 år i sommeren 2018. Det satte gang i en masse tanker, som nu er mundet ud i det morsomme og musikalske vise-show På den anden side. I det nye show kombinerer han flotte fortolkninger af kendte klassikere - ofte i egne oversættelser - med de bedste af sine egne viser og shownumre.

Her er både plads til overvejelser om livet på den anden side af det halve århundrede, indslag med fokus på nordiske viser, danske viseklassikere og nyere danske viser og masser af skarpe tekster, fremført med spansk guitar og Mads' flotte og udtryksfulde sangstemme.

Hans baggrund som entertainer, tilbage fra 90'erne, hvor han var fast navn i Tivolis Vise Vers Hus med duoen Strengedrejerne, helt frem til i dag, hvor han har kæmpe succes både med trioen Halfdanskerne og sit solo-stand-up-show DEJAVU, fornægter sig ikke. Så udover at være en musikalsk og lyrisk oplevelse er "På den anden side" også et både morsomt, underholdende og nærværende show.

Mads Westfall sammenlignes ofte med entertainere og visesangere som Niels Hausgaard, Søren Kragh-Jacobsen og Eddie Skoller, men han er først og fremmest helt sin egen.

Vi glæder os til at se Mads igen i Viseklubben

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet