Rockklubben: Janis Joplin - Venteliste.
Klubaften om en af rockhistoriens stærkeste kvindestemmer.

I nogle hektiske år frem mod sin tidlige død på et hotelværelse i Hollywood i 1970 nåede Texas-pigen Janis Joplin at markere sig som en af rockhistoriens stærkeste kvindestemmer. I oktober 2020 er det 50 år siden hun døde og det markerer vi i Rockklubben med et foredrag ved musikjournalist og forfatter, Espen Strunk. Han vil fortælle om de tidlige år som mobbeoffer hjemme i Texas til superstjernestatus, stofmisbrug og Joplins eneste koncert i Danmark i 1969. Glæd jer til en aften, hvor vi både skal høre en rørende historie, men også høre en masse god musik.

Mens I venter, kan I se dokumentarfilmen, Janis - little girl blue på Filmstriben >>

BEMÆRK:
Desværre er der ikke plads i klubben pt., men du kan blive skrevet op på venteliste.
Yderligere information og tilmelding: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på musik? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller musik.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk
Onsdag den 4. november 2020, kl. 19.
Herning Bibliotekerne , Østergade 8, Herning