MENU
I samarbejde med kultunaut.dk og Lejre Kommune
FIND ARRANGEMENT
VÆLG KATEGORI
Musik Teater
Udstilling Natur
Film Idræt
Foredrag Børn
Andet
VÆLG PERIODE
Dag
Uge
Måned
Livlige lørdage - Åbent billedværksted med Alison Michell. Åbent billedværksted for store og små på Hvalsø Bibliotek.
Arrangeret af Lejre Bibliotekerne.

Alle er velkomne til at komme forbi Hvalsø bibliotek lørdag formiddage til åbent billedværksted, hvor der er plads, materialer og inspiration til at udfolde sig kreativt. Så kom og mal og tegn sammen med Alison Michell, som er billedkunstner og underviser, hun står klar med materialer, ideer og en hjælpende hånd.

Det er ligemeget om du er voksen eller barn, om du har prøvet det før eller ej, bare du har lyst til at fordybe dig i billedernes verden. Der vil være mulighed for at tegne, male og lave primitive tryk mm. Der vil være forskellige opgaver på programmet hver lørdag i perioden lørdag d. 20.10-2018 - 23.2-2019.

Det er meningen at man kan komme fra gang til gang og blive fra 1-3 timer. Det koster 30 kr. per gang. Book billet på den dato / de datoer du kan komme ved at klikke på linket Bestil billet(ter) til Place2book her på hjemmesiden.

Spørgsmål rettes til Alison Michell på mail: alison.michell@mail.dk

Om Alison Michell

Alison Michell er født i England. Hun fik et stipendium i 1973 til Kunstakademiet i København efter at hun var færdiguddannet som møbeldesigner i England. Efterhånden gik interessen mere i retning af billedkunst, hvor hun har erfaring med at undervise både børn og voskne. Siden 1983 er det blevet til mange udstillinger og projekter især i Roskilde og Lejre kommune. F.eks. projektet "HvisLandetKunneTale" som var et musik-billedkunstprojekt for børnehaver i Roskilde kommune fra 2014-2017. Siden 2006 har Alison undervist i Lejre Billedskole

Lør. d. 16. februar 2019, kl. 10. (Entré: 30 kr)
Hvalsø Bibliotek & Arkiv, Skolevej 12, Hvalsø
Share this
Del


Kalenderen er lavet i samarbejde med Kultunaut.dk

Admin