MENU
I samarbejde med kultunaut.dk og Lejre Kommune
FIND ARRANGEMENT
VÆLG KATEGORI
Musik Teater
Udstilling Natur
Film Idræt
Foredrag Børn
Andet
VÆLG PERIODE
Dag
Uge
Måned
Ritt Bjerregaard om 'VALGT' - efterfølgende middag. "VALGT" er andet bind af Ritt Bjerregaards erindringer, hvor hun tager os med bag kulisserne i dansk politik fra 1970'erne til begyndelsen af 90'erne.

Ritt Bjerregaard fortæller om at blive valgt som folketingsmedlem, om at blive minister og senere gruppeformand. Hun var selv direkte involveret i EF-afstemningen, Erhard Jakobsens exit fra Socialdemokratiet, en ny folkeskolelov, kampen om RUC, Ritz-sagen, der endte med hendes fyring som undervisningsminister, og de berømte fodnoter.

Hun fremlægger andre sider af Anker Jørgensens virksomhed som politiker, og fortæller om kaffeklubberne og Strikkeklubben, om venner og fjender og ikke mindst om kønskampen i perioden. Hendes lejlighed på

Vesterbrogade blev afgørende for hendes position i partiet og for hendes forhold til Svend Auken.

Ritt Bjerregaard er fortsat trofast og undertiden kritisk medlem af Socialdemokratiet. Det fremgår af den måde, hun husker sine mange år som aktiv i dansk politik.

Mens hun skrev, var hun gennem en kemobehandling. Det blev en del af skriveprocessen, og hun beskriver derfor forløbet i bogen

Fre. d. 13. oktober 2017, kl. 18.30. (Entré: 475)
Drejergården, Roskildevej 38, Hvalsø
Share this
Del

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedetKalenderen er lavet i samarbejde med Kultunaut.dk

Admin