Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Håndarbejde i Anna.

Håndarbejde i Anna er en ny og gratis aktivitet i Anna kirkes store sal hver anden tirsdag fra kl. 14.00-18.00 (se alle datoer nedenfor). Tidsrummet er tænkt således, at du kan dukke op/gå, når det passer dig.

Ligeledes er der ingen tilmelding eller mødepligt. Undervejs er der kaffe/te og lidt mundgodt. Her er plads til alle - garvede som rene novicer i håndarbejde, det vigtigste er, at du har lysten. Til gengæld får du mulighed for at møde nye håndarbejdende mennesker, måske endda med netop samme håndarbejdsinteresse som dig, hvad enten det er at strikke, hækle, sy, filte eller noget helt femte. Koncept: Begynd på noget nyt, færdiggør noget gammelt, lær og lær fra dig. Idéer er der mange af, men du kan også lave dine egne projekter - det er helt op til dig. Hvad enten du har et projekt til hjemmet eller har lyst til at donere dine arbejder til sociale formål er altså helt og aldeles op til dig. Nogle af de foreslåede idéer til sociale formål er strik til hjemløse og hæklede blæksprutter til Rigshospitalets neonatalafdeling. Anna Kirke sponsorerer garnet til de to nævnte sociale formål. Skulle du selv have strikkepinde i str. 2½ eller en rundpind (gerne 80 cm) i str. 2½ liggende, så er du mere end velkommen til at medbringe disse. Har du stof og garn liggende, som du alligevel aldrig får brugt, så tag det gerne med. Kirke- og kulturmedarbejder Louise Jensen står for Håndarbejde i Anna, har du ideer eller spørgsmål til aktiviteten, så skriv gerne en mail til annakirke2200@gmail.com eller ring/send en sms på tlf.: 40 22 51 33.

Tir. d. 21. marts 2017, kl. 14-18.
Anna Kirke, Bjelkes Allé 19-21, København NIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen