Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Slade.

Slade var et af de mest betydningsfulde britiske band indenfor glam rock-perioden i 1970'erne. Fra 1971 til 1976 havde de 16 top 20-hits, herunder seks, der lå på førstepladsen, ligesom fire af deres albums røg til tops.

Derved udkonkurrerede de samtidige grupper som Sweet, Wizzard, Suzi Quatro, T.Rex og sågar David Bowie. Et af de oprindelige medlemmer af Slade er Don Powell, som har en helt speciel tilknytning til Silkeborg. Når han ikke rejser verden rundt med Slade, nyder han det stille liv hjemme hos sin danske kone, Hanne i Sejs. De to mødte hinanden i 2001 i forbindelse med en Slade-koncert i Teatersalen i Silkeborg. Slade indledte karrieren i Wolverhampton, England, som The N'Betweens i 1966, og i de følgende år ernærede de sig som live band, hvor de bl.a. spillede rhythm'n'blues, Tamla Motown, psykedelisk vestkystmusik og Chuck Berry-numre. Slade var et uprætentiøst arbejderklasseband, og de tiltrak en stor hengiven fanskare uden dog at være i stand til at få en pladekontrakt. I 1969 skiftede de navn til Ambrose Slade, hvilket på opfordring fra deres nyudnævnte manager og producer Chas Chandler blev forkortet til Slade. Chandler var tidligere bassist i The Animals og manager for Jimi Hendrix. I 1970 forsøgte Slade sig med et skinhead-look med kronragede hoveder og Dr. Martens-støvler, men først da de begyndte at skrive deres egne numre og som del af glam rock bevægelsen igen lod håret gro, tog karrieren for alvor fart. Fredag den 6. oktober 2017, kl. 20.00 - døren åbner kl. 19.00. Forsalg kr. 325,- + gebyr /Dørpris kr. 350,-. Medlemmer: Forsalg kr. 225,- + gebyr /Dørpris kr. 250,-. Koncerten afholdes i Kedelhuset, stående koncert. Arr. MusikRampen.

Køb/bestil billet
Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 335 kr + evt. gebyr)
Kedelhuset, Papirfabrikken 72, SilkeborgIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen