Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Lydknust'17.

Er du til festlig klubmusik, pumpende techno, afsøgende lydkunst, inderlige soveværelsesproduktioner, ekstatisk avantgarde, swingende beats eller sfærisk ambient? Esbjergs største elektroniske festival løber af stablen lørdag 1. april og det er gratis!!

Ekstatisk avantgarde og swingende beats

Fem studerende på byens musikkonservatorium står bag Esbjergs største elektronisk musikfestival.

Er du til festlig klubmusik, pumpende techno, afsøgende lydkunst, inderlige soveværelsesproduktioner, ekstatisk avantgarde, swingende beats eller sfærisk ambient? Så vil der med garanti være noget for dig, når Esbjergs største elektroniske festival Lydknust ´17 løber af stablen lørdag 1. april.

"Lydknust er vores måde at invitere publikum ind i den verden, hvor vi til dagligt færdes. Desuden ønsker vi at reflektere og skabe fokus på det gode elektroniske musik- og kunstliv i Esbjerg og resten af landet. Det gør vi ved give publikum en anderledes koncertoplevelse med en bred vifte af indtryk, refleksioner og rytmer", fortæller Anton Friisgaard, som er en del af arrangørteamet.

"I år har vi gjort vores ypperste for at samle hele Danmark under ét tag og har blandt andet indgået samarbejde med studerende fra andre elektroniske uddannelser i landet", fortæller arrangørerne, der indtager Huset i Finsensgade med intet mindre end 3 scener inkl. stedets nye biograf, hvor kunstvideoer og lydværker udnytter salens surroundanlæg og dermed lægger op til store soniske oplevelser.

"Faktisk har vi en fjerde scene i baghånden, hvis forårssolen er med os, nemlig udendørs foran Huset, hvor vi vil lave et chill-out/lounge område med afslappet stemning", tilføjer Anton.

Fakta:

Hvad: Endagsfestivalen "Lydknust 2017"

Hvornår Lørdag den 1. april 14-02 i

Hvor: Huset Esbjerg, Finsensgade 1

Om Lydknust:

Lydknust er en tilbagevendende elektronisk musikfestival, som arrangeres af 2. årsstuderende på Syddansk Musikkonservatoriums linje for Elektronisk Musik og Lydkunst (EMOL).

Kunstnere på Lydknust ‘17; Uffe, Antti Koukonen (FIN), Henrik Pahlke Møller, Cæcilie Overgaard, Rastlös, Sleepless, Mikkel Oldrup, Emil Duvier, Anton Friisgaard, Benny Bondesgaard Pedersen og David Nordentoft, Julie Lunding Østengaard, JEA, Nicolai Beier Søndergård, TBA

Lydknust ‘17 har musik på 3 scener:

Et caféområde, for de mere intime og inderlige koncerter plus mere eksperimenterende performances. Her kan du nyde musikken enten fra baren eller mageligt placeret i en af de mange sofaer.

Kunstbiografen. Kunstvideoer og lydværker med surround sound-anlæg, der muliggør store soniske oplevelser, bl.a lydkunstperformances.

Koncertsalen: Koncerter med høj bas og dansable rytmer.

Lør. d. 1. april 2017, kl. 14-02. (Fri entré)
Huset Esbjerg, Finsensgade 1, EsbjergIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen