Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Japanske virtuoser.

Harmonien, Haderslev. Japanske virtuoser og danske komponister. (Koncertintroduktion kl. 19.00 før begge koncerter). Dirigent: Yuri Nitta. Solist: Shion Minami, violin. Kuhlau: Ouverture til Elverhøj. N. W. Gade: Violinkoncert.

Carl Nielsen: Symfoni nr. 6. Kulturudvekslingen mellem Danmark og Japan forstærkes i 2017 med en særlig kultursatsning, der involverer en række toneangivende kulturaktører i begge lande. Indsatsen er en betydelig del af fejringen af 150-året for oprettelsen af diplomatiske forbindelser mellem de to lande, som har H.K.H. Kronprinsen som dansk protektor. Indsatsen strækker sig fra januar 2017 til december 2017 med aktiviteter og arrangementer i både Danmark og Japan. Den dansk-japanske kultursatsning er blevet til i et tæt samarbejde mellem Kulturministeriet og Den Danske ambassade i Tokyo samt det japanske udenrigsministerium. De respektive kulturaktiviteter er initieret af Statens Kunstfond, danske kunst- og kulturinstitutioner og enkeltstående kunstnere. Japanske Yuri Nitta har som dirigent og musiker altid haft en særlig interesse for nordiske komponisters tonesprog, herunder særligt komponisterne Nielsen, Gade og Sibelius og er i Japan formand for Jean Sibelius selskabet. Som gæstedirigent har hun dirigeret en perlerække af de største japanske symfoniorkestre bl.a. Tokyo Symphony Orchestra, Tokyo Metropolitan Orchestra og Sapporo Symphony Orchestra. Sidste sæson præsenterede vi den russiske violinist og 1. prisvinder ved Joseph Joachim Konkurrencen i Hannover 2015. I kraft af orkestrets samarbejde med Joseph Joachim Konkurrencen glæder det os i denne sæson at kunne præsentere 2. prisvinderen fra samme konkurrence, japanske Shion Minami som solist i N.W. Gades violinkoncert. Varighed: Ca. 2 t.

Køb/bestil billet
Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 160 kr + evt. gebyr)
Kulturhus Harmonien, Gåskærgade 19, HaderslevIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen