Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Jacob Bellens.

Den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens afslutter året med to solokoncerter, som ifølge mange er den helt rigtige måde at opleve manden med den store stemme på - helt alene med sin guitar og sit flygel.

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan denne ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere. Nu annoncerer Bellens, som bl.a. er kendt fra Murder og I Got You On Tape, at han i efteråret spiller to akustiske koncerter i kirker i Aarhus og København. Her kan publikum glæde sig til nogle helt særlige koncertoplevelser, hvor Bellens spiller udvalgte sange fra sin lange musikalske karriere samt giver en forsmag på nyt uprøvet materiale: "I øjeblikket er jeg lidt over halvvejs i processen med at færdiggøre mit kommende album og ser derfor frem til at komme lidt ud af studiet og møde jer der lytter. Albummet jeg arbejder på, er lydmæssigt en videreudvikling af mine forrige udgivelser og universet er elektronisk, rigt instrumenteret og groovebaseret. Mange af sangene skrevet på en anden måde end før, og netop derfor er det interessant for mig i ny og næ at prøve nogle af dem af uden en produktion de kan gemme sig i, fortæller Bellens. Jacob Bellens glæder sig til at besøge Sct. Pauls Kirke i Aarhus, hvor han vil gøre sit bedste for at give publikum en nærværende oplevelse: Det at spille nedbarberet, kun ved brug af et enkelt instrument som akkompagnement er noget, jeg altid vender tilbage til. Jeg elsker den minimalisme, der ligger i udtrykket, og det nærvær, musikken kræver, når det lykkes og bliver rigtigt godt. Jeg ser det nærmest som en idrætsdisciplin, som jeg kan blive ved med at udforske, nyde og blive bedre til. Jacob Bellens har udgivet albums i forskellige konstellationer siden 2004, herunder 3 albums med duoen Murder, 4 albums som forsanger i I Got You On Tape samt 3 soloplader, The Daisy Age (2012), My Convictions (2014) og Polyester Skin (2016). Af anmelderne bliver han betegnet som en af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø"(Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er ". et kapitel for sig" (Politiken). Fanskaren er vokset betragtelig de sidste to år, ikke mindst på grund af den succes han har oplevet med Untouchable, en af balladerne fra hans seneste udgivelse, Polyester Skin. Untouchable har nu rundet 1.300.000 afspilninger på Spotify. Nyt album forventes på gaden i løbet af 2018. Links: Seneste video til singlen 'Untouchable: http://bit.ly/2bcTlxz Website: http://www.jacobbellens.com/ Facebook: https://www.facebook.com/jacobbellens Entré: 275,- kr. inkl. gebyr. Billetter kan købes i forsalg via Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65 Tid: Fredag den 6. oktober kl. 20:00. Dørene åbnes en time før. Sted: Sct. Pauls Kirke, Sankt Pauls Kirkeplads, 8000 Aarhus C.

Køb/bestil billet
Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 20-21.15.
Sct. Pauls Kirke, Skt. Pauls Kirkeplads 1, Aarhus CIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen