Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Festool Connect '17 hos Dorch & Danola.

Festool Connect bliver afholdt i Dorch & Danola's håndværkerbutik i Odense. På dagen kan du møde alle Festool eksperterne og se Danmarks nok største Festool butik. Få et eksklusivt førstehåndsindtryk på det nyeste og bedste el-værktøj.

Riv et par timer ud af kalenderen og kig forbi, når Dorch & Danola i Odense Fredag d. 19. maj 2017 fra kl. 10.00 - 16.00 inviterer til Festool Connect ‘17.

Til Festool Connect '17 kan du blandt andet møde Festool, Junckers, Carhartt, CMT, Tajima, Leica Laser, Teng Tools og Rogue Barber Brotherhood.

Dorch & Danola
På Festool Connect '17 kan du blandt andet møde Danmarks nok bedste faglærer og international dommer ved World Skills Henrik Jørgensen, som kommer og underviser i fræsning med overfræser, boring af hulrækker til fx Festool skuffeudtræk til systainere og andre opgaver med overfræseren som du måtte stå overfor.

Henrik viser bl.a. hvordan du laver din egen fræseskabelon og perfekte fingersamlinger, samt forskellen på at bruge et alm. notjern og en spiral notfræser.

Demonstration af hele serien af Festool KAPEX kap-/geringssave og bordrundsave og alle mulighederne med dem eller bare få mere ud af dem.

På hele dagen vil Henrik Jørgensen og 4 Festool eksperter dele ud af deres viden og give små fif og gode råd til brug af maskinerne.

Mød og netværk med andre Festool's fans og få opfrisket og udvidet dine kompetencer. Udveksle tips og tricks, og del dine egne Festool erfaringer og få en snak med os omkring Festool på dagen.

Junckers overfladebehandling
Junckers Industrier deltager også på dagen, hvor Junckers konsulent Morten demonstrer og vejleder om deres lak- og olieprodukter, så du kan få den perfekte overflade hver gang. Junckers har allieret sig med møbelsnedker Thomas Rørvang fra Rørvang Furniture, som kommer og arbejder og snakker om, hvorfor han har valgt at bruge Juncker olier og lakker i det daglige arbejde.

Bliv stylet til Festool Conect ‘17
Vil du klædes godt på og se godt ud, også når du er på arbejde? Carhartt arbejdstøjsspecialister gør det let for dig at få moderne, gennemtestet arbejdstøj i høj kvalitet. Carhartt specialisterne guider dig med mål og hjælper dig gerne med vejledning om funktionalitet, pasform og hvilket tøj, der passer til dine arbejdsopgaver.

HERRE FEDT HÅR
med Rogue Barber Brotherhood Samtidig med at du kan blive klædt smart på, har du også mulighed for at få håret eller skægget stylet hos „The Container Barber" som er en del af den internationale Rogue Barber Brotherhood. Café latten og den lille chokolade kan du godt kigge langt efter på dagen. Til gengæld får du ægte mandehørm, sort kaffe eller en whisky.

Frit lejde på Festool Connect ‘17
Har du ikke fået registret din Festool maskine eller har glemt det i farten, så har du nu mulighed for at få den registret* og få del i alle Festool's Service all-inclusive fordelene. Så hvis du har en maskine der er mellem 30 og 1.095 dage gammel har du nu mulighed for at få den registret alligevel - så du kan gøre brug af Service all-inclusive.

Service all-inclusive
- Fri reparationsservive i 3 år - inklusive sliddele
- Tyveriforsikring - også på byggepladsen
- Reservedelstilgængelighed eller ny maskine u/b

Har du ikke en myFestool-konto i dag, så opretter vi også gerne en for dig.

Hør mere om problemfrit ejerskab med Festool Service all-inclusive på Festool Connect '17.

Vi glæder os til at se jer fredag den 19. maj på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense, se mere om Festool Connect '17 på www.dorchdanola.dk.

Husk! - Som altid har vi masser af tilbud, som kun gælder på dagen.
Hvis du vil vide, hvad der kommer af tilbud, kan du se nogle af produkterne her eller i kampagneavisen her

Fre. d. 19. maj 2017, kl. 10-16. (Fri entré)
Dorch & Danola A/S, Ove Gjeddes Vej 7, Odense SØ

Diverse: Workshop


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Sct. Hans aften
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen