Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Arne Dahl og Leif Davidsen.

Ord Fra Nord er en litteraturfest i det dansk-tyske grænseland. Her kan du møde nordiske forfattere på biblioteker nord og syd for grænsen. I år får biblioteket besøg af to nordiske forfattere: Arne Dahl og Leif Davidsen.

Arne Dahl har skrevet sytten kriminalromaner i de tre serier "A-gruppen", "Opcop" og "Berger & Blom". Arne Dahl er et pseudonym for litteraturkritiker, tidsskriftredaktør og forfatter Jan Arnald, der midt i 90'erne begyndte at skrive den anmelderroste og prisbelønnede spændingsserie om Rigskriminalpolitiets specialenhed for voldskriminalitet, bedre kendt som "A-gruppen". Målet var at portrættere Sverige og beskrive de forandringer, landet gennemgik.

I 2011 introducerede Arne Dahl "Opcop". Seriens første bog, "Hviskeleg", blev kåret som årets bedste svenske krimi 2011. I "Skyggezone", som er første del af den seneste serie "Berger & Blom", ses Arne Dahls udvikling imod en mere psykologisk thrillerform. "Skyggezone" udkom i 2016, og i 2017 er nummer to "Indland" udkommet på svensk. En svensk kritiker skrev "Jag vet inte om det kan bli så mycket bättre än så här!"

Leif Davidsen
At rejse og skrive er to uløseligt forbundne dele i journalist og forfatter Leif Davidsens liv. Han har skrevet rejseskildringer som "Steinbecks spøgelse. Jagten på en forfatter", der er hans personlige beretning om en rejse i hjulsporene på John Steinbeck. Men Leif Davidsen er især elsket for sine spændingsromaner, som er fiktion og alligevel tæt på virkeligheden. Hans uddannelse som journalist fornægter sig ikke. Han har arbejdet som udenrigskorrespondent for DR i 20 år heraf fire i Moskva.

Leif Davidsen har senest udgivet thrilleren "Djævelen i hullet", som er en spændende historie om spioner, Rusland og søskenderelationer. Mange har fulgt ham siden debutten "Uhellige alliancer" i 1984, og de følgende spændingsromaner, rejsebøger og novellesamlinger. Han har modtaget adskillige priser blandt andet Læsernes Bogpris, De Gyldne Laurbær og Glasnøglen for årets krimi i Skandinavien.

Der serveres et let traktement, og det vil være muligt at købe drikkevarer.
Billetter kan købes til og med tirsdag den 3. oktober.

Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 17. (Entré: Standard 130 kr)
Biblioteket Sønderborg, Hovedbiblioteket, Kongevej 19-27, SønderborgIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen