Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Vores Smukke Planet - Dansk tale.

Rumrejse + filmen Vores smukke planet. På denne rumrejse vil du opleve: Rundtur i universet - en rejse ud gennem Solsystemet og helt ud til universets yderste grænse. Vores smukke planet. A Beautiful Planet. (t.f.a).

Præsenteret i et fantastisk IMAX format får publikum mulighed for at opleve et enestående udkig til Jorden, set ude fra rummet I Tycho Brahe planetariums nye film VORES SMUKKE PLANET. - En visuel oplevelse, der ikke tidligere har været mulig

Samtidig giver dette kig også en stadig større forståelse for vores planet og galakse.

Filmet fra Den Internationale Rumstation
Filmen er produceret i samarbejde med National Aeronautics og NASA og viser forbløffende optagelser af vores smukke blå planet. Optagelser, der bl.a. er indfanget af astronauterne om bord på Den Internationale Rumstation ISS. ISS er udstyret med et forskningslaboratorium, træningscenter og observatorium, alt sammen bygget i kredsløb af 16 lande og forsynet med energi fra solen.

Ude fra rummet opleves Jorden om natten som et flammende lyshav af elektrisk intensitet fra menneskelig udfoldelse - en direkte visualisering af vores verden i forandring. Som forbløffende billeder på en sådan forandring ses rydningen af skove på steder som f.eks. i Madagaskar og Amazonas regnskov, lige som man kan se den smeltende indlandsis i Grønland. Alt dette er synligt fra ISS

Men det står i vores magt at beskytte Jorden. Samtidig med, at vi fortsætter med at udforske og opnå viden om vores galakse, udvikler vi også en stadig dybere tilknytning til det sted, vi alle kalder vores hjem.

Et kig ind i menneskehedens fremtid
VORES SMUKKE PLANET præsenterer betagende billeder af Jorden, til dels i optagelser udført af astronauterne selv om bord på ISS. Ved hjælp af avanceret computer visualisering, baseret på astronomiske data, giver filmen et optimistisk kig ind i menneskehedens fremtid.

Generel info
Hele forestillingen tager ca. 55 minutter.
Forestillingen er med dansk tale. Ønsker du den engelske indtaling af filmen, kan du købe hovedtelefoner i billetsalget til DKK. 20,-.
All our shows are narrated in Danish. If you would like to hear the English narration, headphones are available at the Ticket sale for DKK. 20,-.

Køb/bestil billet
Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 15.10 & 17.50.
Tycho Brahe Planetarium, Gammel Kongevej 10, København VIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen