Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Odd Fellow Palæet og koncert.

Underviser: Pia Mengel. Midt i 1700-tallet blev en ny bydel nord for det gamle København påbegyndt. Anledningen var 300 års regeringsjubilæet for den oldenborgske kongeslægt.

Fremtrædende mænd i Danmark påbegyndte palæopførelser i denne prominente nye bydel. Bl.a. storkøbmand C.A. Berkentin i 1750. Da han døde i 1758, blev stedet købt af Grev Schimmelmann, som palæet fik sit navn efter. Palæet var i familiens eje i 123 år, hvorefter det blev solgt til A/S "Concert palaiet", der opførte den berømte koncertsal i palæets have. Stedet har en spændende historie, og det er i dag ejet af Odd Fellow ordenen. Desværre brændte store dele af palæet i 1992, men heldigvis blev det meste restaureret og genopført. Efter en spændende rundvisning, hvor vi ser de smukke lokaler og hører om, hvad Odd Fellow ordenen står for, skal vi nyde en 2 retters middag inkl. 1 glas vin i husets koncertsal. Derpå skal vi overvære en dejlig koncert med sopran Elsebeth Dreisig, tenor Thomas Koppel og pianist Carol Conrad.

Midt i 1700- tallet blev en ny bydel nord for det gamle København påbegyndt. Storkøbmand C.A. Berkentin begyndte opførelse i 1750. Da han døde i 1758, blev stedet købt af Grev Schimmelmann som palæet fik sit navn efter. Palæet var i familiens eje i 123 år, hvorefter det blev solgt til A/S "Concert Palaiet", der opførte den berømte koncertsal i palæets have. Stedet har en spændende historie, og det er i dag ejet af Odd Fellow Ordenen. Desværre brændte store dele af palæet i 1992, men heldigvis blev det meste restaureret og genopført. Efter en spændende rundvisning, hvor vi ser de smukke lokaler og hører om hvad Odd Fellow Ordenen står for, skal vi nyde en 2 retters middag i husets koncertsal. Derpå før vi skal overvære en dejlig koncert med sopran Elsebeth Dreisig, tenor Thomas Koppel og pianist Carol Conrad.
Hold: 723043.
Arrangeret af AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk.
Klik her for at tilmelde dig
Ons. d. 15. november 2017, kl. 17.15-22. (Entré: 635 kr)
Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, København KIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen