Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

IvrBasis / Introduktion til Erhvervshuset.

På #ivrBasis gennemgås principperne bag de seneste og mest anerkendte tilgange til opstart af virksomhed. Du bliver samtidig introduceret til de tilbud for iværksættere du kan få adgang til, gennem Københavns Erhvervshus. Tilmelding påkrævet.

Tilmelding er påkrævet og foregår på arrangørsiden

Mange iværksættere har fra start fokus på, at ville bygge den perfekte løsning. Deres forretningsidé er ofte et produkt eller en serviceydelse, baseret på nogle antagelser om et behov på markedet. Men mangel på erfaring medfører ofte en uholdbar tro på, at både potentiale og forhindringer kan forudses og planlægges.
Undersøgelser viser, at 42% af disse iværksættere fejler, alene fordi der ikke er et kundeunderlag til deres udtænkte løsning. Sammen med andre kritiske faktorer er der alt for mange iværksættere som aldrig kommer i mål!
Dertil kommer at mange iværksættere har en forudfattet mening om, at formaliteter, registrering, administrative rutiner og økonomi, er det første man skal have styr på. Erfaringsvis giver det imidlertid iværksættere en langt større chance for både succes og overlevelse, hvis opmærksomheden først rettes imod, om en given forretningsidé vil blive forstået og godt modtaget af en potentiel kundegruppe.
Iværksætteren må således "ud af bygningen", mødes med potentielle kunder, centrale aktører og nødvendige ressourcepersoner - eksperimentere, lytte, lære og justere sin løsning og sine forventninger...

"Love the problem, not your solution"
Mere end 10 års erfaring har givet Erhvervshuset et stort kendskab til, hvad et flertal af vore brugere efterspørger og hvad de forventer.
I løbet af de samme 10 år er der sket en rivende udvikling i både samfund og iværksættermiljøer, verden over. Erhvervshusets iværksættertilbud er naturligvis på højde med denne udvikling.

Vore ydelser retter sig primært mod potentielle og helt nystartede iværksættere. Men vi kan også bidrage til både vækst og skalering i små og mellemstore virksomheder.
Som udgangspunkt skal ALLE brugere af Erhvervshusets iværksætterydelser deltage i dette korte introduktionsmøde. Her bruger en god times tid til at præsentere det metodiske tankesæt bag Erhvervshusets tilbud til iværksætterne. Samtidig beskriver vi hvilke konkrete ydelser der kan vælges og kombineres.

Vi efterkommer naturligvis stadig en efterspørgsel på mere formel viden om f.eks. virksomhedsform, registrering og administration samt økonomi, moms og skat.
Denne efterspørgsel har blot fået en selvstændig platform, #ivrPraksis, hvor et kursusoplæg efterfølges af en mulighed for en kort samtale med eksterne specialister - det kunne være en advokat, en revisor, en a-kasse eller en erhvervspsykolog.

Tilmelding er påkrævet og foregår på arrangørsiden

Tir. d. 9. oktober 2018, kl. 16.30. (Fri entré)
Det Digitale Læringshus, Nørrebrogade 34, København NIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen