Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Jessica Lynne Duo Koncert på Kontiki Skolen i Hillerød.

Danske singer/songwriter Jessica Lynne kommer til Danmark efter 8 år i udlandet og holder koncert på Kontiki Skolen hvor hun og Kat Bula fortæller om deres liv som musikere i USA.

DANSK COUNTRY SANGER JESSICA LYNNE VENDER TILBAGE TIL DANMARK PÅ TOUR

Tacoma, WA, USA, d. 24. august 2018 - Amerikansk bosiddende danske Nashville Recording Artist Jessica Lynne vender tilbage til hendes hjemland Danmark på en 2 ugers tur, efter at have skabt en enorm succesrig karriere i USA.

Danske sanger og sangskriver Jessica Lynne flyttede til USA i 2010 for at følge sin drøm om at blive en professionel country sanger. Opvokset Haslev og dengang bosiddende i København var hun langt fra sit mål. "Jeg må indrømme, at det føltes skørt at sige, at nu ville jeg gerne være professionel country sanger", indrømmer Jessica Lynne. "Da jeg planlagde at skulle flytte havde jeg ikke noget bevis på det, andet end en guitar og nogle sange. Men der var virkelig ikke mange muligheder for at spille, synge og skrive country musik i Danmark, så jeg følte at jeg var nødt til at komme tættere på kilden. "

8 år senere er der ingen tvivl; Jessica Lynne er et af de mest kendte country navne i Amerikas Nordvest. Hun har optrådt på scener som The Triple Door i Seattle, Watershed Festival ved Gorge Amphitheater og Oregon Jamboree, og åbnet for kendte navne som Dustin Lynch, Trick Pony, Keith Anderson og optrådt på festivaler med Tim McGraw, Little Big Town og Lady Antebellum. Jessica Lynnes success er tydelig.

"At blive kendt som Nashville Recording Artist har altid været min drøm. Og da jeg fik lov til at spille med de samme musikere som alle de store stjerner i Nashville, gik det virkelig op for mig at nu lever jeg faktisk min drøm" griner Lynne mens hun fortæller om hendes oplevelse i Nashville i 2016 hvor hun indspillede sit seneste album "Catch Me If You Can" med Grammy-vinderne Larry Beaird og Tammy Rodgers blandt andre. Hun planlægger at indspille sit 2. Nashville Album til vinter og udgive i 2019.

I september er hun tilbage i Danmark for at showcase sin musik. Sammen med violinist, Kat Bula, der virkelig fremhæver Jessica Lynnes velskrevne sange og genkendelige hooks. De to har turneret USA i vid udstrækning, som Lynne siger: "Det er kun naturligt, at jeg ville tage hende med, så jeg kan vise mit hjemland præcis, hvad jeg laver i USA."

Højdepunktet på hendes tour er et show i hendes hjemby, på Spillestedet i Haslev d. 18. september. "Det bliver så spændende at spille i Haslev, jeg har aldrig spillet i min hjemby før. Jeg ved, at mange af mine gamle skolekammerater og venner stadig bor i Haslev, mange af dem har støttet mig fra sidelinjen hele vejen, så jeg glæder mig så meget til at spille alle mine nye sange for dem og se dem allesammen igen." Som noget særligt vil Raymond Hayden spille keyboards med Lynne og Bula ved dette show. Starter kl. 19.00, flere detaljer findes på hendes hjemmeside.

Det har været nogle vilde år for Jessica Lynne, men hun er ikke færdig endnu. "Jeg føler jeg kun har rørt overfladen", siger Lynne, som begynder at se afkast på hendes hårde arbejde. "Jeg har fået nogle gode kontakter og skriver bedre og bedre sange. Jeg tror jeg kan komme rigtigt langt hvis jeg bare fortsætter. Som man siger på engelsk 'the sky's the limit', og det tror jeg virkelig på!" Hun planlægger hun at udgive en Jule EP i år, og har en langt mere omfattende tour planlagt og mange flere ture til Nashville i 2019 i forbindelse med hendes næste Nashville Album udgivelse.

www.jessica-lynne.com

Om Jessica Lynne:

Jessica Lynne, Tacoma, WA https://www.jessica-lynne.com
Danske Jessica Lynne, Nashville Recording Artist og 1. plads vinder af Texaco Country Showdown I Washington State flyttede til USA I 2010.Hun er blevet sammenlignet med store stjerner som Dolly Parton og Miranda Lambert. Hun har touret både nationalt og internationalt og arbejdet med Grammy-vindere.

Ons. d. 19. september 2018, kl. 13. (Fri entré)
Spejdercentret Frydenborg, Frydenborgvej 19-23, HillerødIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen