Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Åbent Landbrug i Nordjylland.

Kom til Åbent Landbrug søndag d. 16. september, hvor du kan få lov til at klappe en kalv, lære om biavl og opleve, hvordan vi i Danmark producerer fødevarer i verdensklasse.

Søndag d. 16. september åbner landmænd over hele Danmark stalddørene op og byder indenfor til Åbent Landbrug. En af gårdene, man kan få lov til at besøge, er Solbakken Agro ved Aabybro. Her bor Britt og Klaus med deres fire børn og cirka 600 økologiske malkekøer.

Køerne producerer hver dag 17.000 liter mælk, som bliver lavet til økologiske mælkeprodukter hos Arla. På gården dyrkes der også et væld af afgrøder, både til køerne og til mennesker.

På gården kan børnene få lov at møde kalvene, se de store landbrugsmaskiner og lege i halmen. Læs mere om dagens program på https://aabentlandbrug.dk/aabent-landbrug/solbakken-agro.

Man kan også slå et smut forbi Nørregaard i Suldrup, hvor Susanne og Ole bor med deres tre børn. På gården har de 750 løsgående søer, og de sælger hvert år 19.500 grise til andre landmænd. De opfeder også selv grise til slagtning ved Danish Crown.

Her kan man få en rundvisning i stalden og se både de store søer og smågrisene. Man kan få en snak med landmanden om produktion af velfærdsgrise eller høre om biavl mens ungerne leger i halmen eller får en trækketur på en pony. Du kan finde ud af mere om gården på https://aabentlandbrug.dk/aabent-landbrug/norregaard.

I Brovst byder Helle og Jesper indenfor på Smedegaard, hvor de bor med deres tre børn. På gården arbejder de med skindproduktion og har fem forskellige typer af mink.

Kom og lær mere om minken, se de færdige pelse og få en snak med en minkavler. Der er også en halmlegeplads, en traktorbane og en quiz med præmier til børnene.

For mere information se https://aabentlandbrug.dk/aabent-landbrug/smedegaard.Kig ind på https://aabentlandbrug.dk/, hvor man kan se et kort med alle de gårde, der holder åbent hus søndag d. 16. september til Åbent Landbrug.

Arrangeret af Landbrug & Fødevarer - Åbent Landbrug.
Søn. d. 16. september 2018, kl. 10-16. (Fri entré)
Solbakken Agro, Tranumvej 180, Aabybro

Landbrug


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen