Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Hyggeaften med Maria Carmen Koppel.

Vores køkkenchef har designet en super lækker koncertmenu. Som forret serveres Jomfruhummer med hjemmebagt brød. Hovedretten består af Kalvemørbrad med årstidens grøntsager, smørstegte urtekartofler og rødvinssauce.

Middagen afsluttes med marinerede jordbær med hjemmelavet chokoladeparfait.

Middagen starter kl. 18.00

Koncerten starter kl. 20.00

Der kan også købes et koncertophold bestående af flg.:

Eftermiddagskaffe med kage

Ovenstående middag

Koncert

Overnatning

Morgenbuffet

En sangstemme udover det sædvanlige.

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau. Samtidig med stor turne aktivitet har Marie Carmen Koppel udgivet sit seneste album "Honestly" den 11/7 2017.Hun har placeret sig i dansk musikliv som Danmarks soul dronning med en stemme, der ofte bliver sammenlignet med Whitney Houstons. Whitney Houston er også Marie Carmens erklærede idol - og Marie har endda opkaldt sin hund efter idolet! På albummet "Honestly" giver Marie Carmen Koppel sit helt personlige bud på nogle af de sange, der har betydet mest for hende. Sange, hvoraf nogle har fulgt hende igennem mere end 15 år, som ligger perfekt for hendes store stemme og hvor indspilningen har været efterspurgt blandt hendes store fanskare i årevis. Sange, som er covers af bl.a. Bob Marley, Paul Simon og Whitney Houston. Dertil naturligvis Maries egne sange, som omhandler kærlighed, sorg og smerte men også glæde og melankoli.

"Marie Carmen Koppel er efter min mening en af Danmarks bedste sangerinder. Hun har en stemme og besidder en musikalitet, som er af international kaliber.... nye numre fra egen have (dyrket i et samarbejde med Steen Rasmussen) og "gamle r&b- og folk-rock-standards" som Paul Simons Bridge Over Troubled Water, Carole Kings You've Got a Friend og Wyclef Jean & Jerry Duplessis My Love Is Your Love. I Marie Carmen Koppels favntag swinger og ruller især sidstnævnte. Hun tager nummeret i besiddelse, tilfører det en altomsluttende varme og forvandler og fortætter dets sjæl" - Ivan Rod / GAFFA 2017.

Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance med sin store indlevelse og tekniske formåen, der får de små nakkehår til at rejse sig. GAFFAs anmelder Morten Buschmann har tidligere skrevet: "Jeg er ægte imponeret og blev væltet bagover at inderligheden, teknikken, ægtheden og det enorme melodiske overskud."

Marie Carmen Koppels forrige album "Heal My Wounded Heart" udkom under stor mediebevågenhed i november 2014. Albummet er hendes friske start efter alvorlig sygdom, som næsten kostede hende livet. Heldigvis kom hun stærkt tilbage med et helstøbt og personligt album. Gennem sine egne sange fortæller hun sin historie fra et nyt ståsted i livet. Marie Carmen Koppel har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse. Det viste hun også på "Heal My Wounded Heart".

Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af det samme hold eminente musikere, som hun også har med på albummet: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo (Wafande m.fl.) på trommer.

12.

Køb/bestil billet
Tor. d. 13. september 2018, kl. 18. (Entré: 160-850 kr)
FænøSund Konference og ferie, Oddevejen 8, MiddelfartIndtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen