Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
En aften med Henrik Strube. Forfatteren, musikeren, komponisten og tidligere chefredaktør Henrik Strube går Live i Loungen på en hyggelig aften, der byder på anekdoter, historiefortælling og live-numre fra guitaristen, der er fast medlem af 70'er-kunstnerkollektivet 'Røde Mor'.

Henrik Strube må siges at have en alsidig og omfattende karriere. Foruden sit forfatterskab og ekspertise i forhold til forebygning af høreskader og tinnitus er Henrik Strube også musiker, komponist og guitarist og har som soloartist udgivet 14 albums, hvor det største hit ‘Hold om Mig' solgte en halv million i Danmark og Skandinavien.

Strube er fast medlem af kunstnerkollektivet ‘Røde Mor', der blev dannet i slut 60'erne, og som også har talt medlemmer og multikunstnere som Erik Clausen, Leif Sylvester og Troels Trier.
Som musiker har Henrik Strube samarbejdet med navne som Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, svenske Eva Dahlgren og Björn Afzelius for at nævne et par stykker.

Når han går Live i Loungen på Turbinen er der både musikalsk og fortællende underholdning. Anekdoter og historier - ofte fortalt med en grotesk humor - står som stærk kontrast til Strubes sange, der ofte har en mere alvorlig undertone.

"Det er vigtig for mig at sprede noget glæde og humør, og at folk føler sig godt underholdt," siger Henrik Strube.
Køb/bestil billet
Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 20. (Entré: 100 kr + evt. gebyr)
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

KultuNaut - den elektroniske kulturguide