Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Thomas Warberg. Den populære komiker og tv-vært Thomas Warberg er efter flere års grundigt arbejde nu klar med et nyt stand-up show, der skal efterfølge publikums- og anmeldersuccesen fra 2016.

Thomas Warberg har lige siden sin debut på den danske stand-up-scene slået sit navn fast som en af de ypperste i håndværket herhjemme. Den skarpe og teknisk dygtige komiker leverer både one-liners og længere anekdoter med sønderjysk charme og eminent timing. Siden 2016 har Warberg testet flere timers materiale i omgivelserne af sin egen comedy-klub i hjertet af København. Nu er komikeren i topform og klar til at tage ud i landet med et spritnyt one man show i efteråret 2019 med den fængende titel: ‘Perfektion, overskud og andre lorteord'.

Vi lever i en verden, hvor alt handler om at være perfekt. Jobbet, parforholdet og kroppen skal være perfekt, og vi skal vise folk omkring os, at vi har overskud. I ‘Perfektion, overskud og andre lorteord' stiller Thomas Warberg skarpt på dette og spørger: Hvorfor?
Er det virkelig det, folk vil se? Hvad med de dage, man har spildt kaffe på skjorten, brændt maden på, eller når man har siddet til møde med toiletpapir på skoen? Hvorfor deler vi ikke mere af det?

Oplev Thomas Warberg og ‘Perfektion, overskud og andre lorteord' i Værkets Store Sal 1. november.

"Det sidste show var ret godt. Det her bliver også ret godt." - Thomas Warberg, 2019.
Køb/bestil billet
Fredag den 1. november 2019, kl. 19. (Entré: 280 kr + evt. gebyr)
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

KultuNaut - den elektroniske kulturguide