Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Frokostjazz - All Time Jazz Band. Der er jazz med masser af humor, når All Time Jazz band tager Foyerens publikum med på en rejse til New Orleans med den mesterlige musik, der blev og stadig bliver spillet i jazzens hjemby.

Med et uhyggeligt stort repertoire, der uden slinger også tager afstikkere til blues, swing og evergreens, demonstrerer All Time Jazz Band sublimt sammenspil i Værkets Foyer i efteråret.

Ensemblet består af en tætpakket og stabil rytmegruppe, der lægger musikkens fundament, mens blæsersektionen står for improvisation, udtryk og swingende big-band-riffs. Dynamisk spiller de fem band-medlemmer ind og ud mellem hinanden og kombinerer den mesterlige jazz med harmoniske vokaler, da alle medlemmer også er vokalister.

Sikkerhed, stilfornemmelse, humor og en kæmpe mangel på selvhøjtidelighed er ingredienserne i All Times Jazz Band, som med afsæt i New Orleans-jazzen skaber solid og sjælfuld søndagsstemning i Værkets Foyer.
Køb/bestil billet
Søndag den 10. november 2019, kl. 12. (Entré: 225 kr + evt. gebyr)
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

KultuNaut - den elektroniske kulturguide