Schubertiaden 2017 - Jonas Frølund, Nina Bols Lungren og Charlotte Thanning. Glæd dig til en inspirerende, stjernedrys-koncert med den unge talentspire Jonas Frølund, den danske sopran Nina Bols Lundgren og den erfarne pianist Charlotte Thanning. Jonas Frølund et af de spirende, danske talenter, man skal holde øje med. I 2016 deltog den kun 20-årige klarinettist i den prestigefyldte konkurrence, Jacques Lancelot International Clarinet Competition, og vandt juryens specialpris "Jeunes talents des nocturnes de la cathédrale de Rouen". Med prisen fulgte koncerter både i Rouen og ved den klassiske festival Nocturnes de la cathédrale de Rouen. Til daglig studerer Jonas Frølund hos Lee Morgan på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Til dagens koncert spiller Jonas Frølund sammen med den danske sopran Nina Bols Lundgreen, som har udmærket sig både nationalt såvel som internationalt siden sin debut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2009. Udover at være prismodtager ved den internationale sangkonkurrence, The Mozart Singing Competition 2007, har hun optrådt foran stort set alle danske orkestre og er en efterspurgt solist - særligt i Holland, hvor hendes "gnist, varme og tekniske formåen" er blevet rost.

De solister spiller sammen med den erfarne pianist Charlotte Thanning, som er kendt for sit alsidige musikalske virke som både kammermusiker og akkompagnatør. Mest kendt er hun dog som en del af den succesfulde klavertrio Trio Eskær, som - udover turnéer overalt i Danmark og flere steder i Europa, USA og Japan - også har vundet P2 Musiks Kammermusikkonkurrence og har modtaget flere priser for deres udgivelser - sågar en Grammy.

Tor. d. 17. august 2017, kl. 19.30.
Sct. Ibs Kirke
Køb/bestil billet
(Entré: medlemmer: 80,00 alm. købere: 120,00 ungdomsbilletter: 50,00 antal i alt: 120)