Meditationskoncert. Mens efterårsmørket sænker sig, inviterer DR Vokalensemblet og Phillip Faber til en fredfyldt og meditativ koncert i en smukt oplyst Roskilde Domkirke. Lad lyden af korets klare stemmer hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund. Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den larmende verden udenfor forsvinde og mærk Vor Frue Kirkes smukke kirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig.

Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det smukke kirkerum.

Phillip Faber og DR Vokalensemblet er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til afslapning og inderlighed med sitrende smuk musik for kor.

Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Eric Whitacre, Ola Gjeilo og James MacMillan - og lyt til de stemningsfulde lydflader og mellemspil af pianisten Christoffer Møller.

Koncerten kan også opleves den 15. oktober 2022 klokken 21.00 i Københavns Domkirke.

Fredag den 14. oktober 2022, kl. 19:30.
Roskilde Domkirke
Entré: 161 kr