Det sker

Fandt 1 resultat

  • Fre. 20. sep. 2019, kl. 19.30. Jorden rundt på 80 dage.
    Fredag 20. september 2019 kl. 19.30. Danmarkspremiere i Slagelse! Klein & Jensens. Jorden rundt på 80 dage - en musikalsk, operetteagtig komedie af Flemming Jensen. Særdeles frit efter Klein & Jensens Jorden rundt på 80 dage.

    Det er det private arvesølv, Flemming Jensen har taget frem til lejligheden. I denne nyskrevne udgave bredes det hele ud i større format. Hvor der før var to, er der nu fire skuespillere om de 52 roller -både i Paris, Gibraltar, Hong Kong, Port Said, Calcutta, Cairo og Travemünde. Den ene af de fire skuespillere er oven i købet kvinde, hvilket ville have været helt utænkeligt på Phileas Foggs tid. Flemming Jensen står ikke selv på scenen, men har sat sig godt tilrette i instruktørstolen. Flemming Jensen selv udtaler: 'Vi har lidt af et stjernehold til at tage over efter Jesper Klein og mig. Det er også på tide, at den forestilling bliver spillet ordentligt'. Glæd jer til en aldeles hæsblæsende forestilling. Varighed: 2 timer inkl. pause. Genre: Musikalsk, operetteagtig komedie. Producent: ANDRIA - DK Turné Teater. Instruktion og manuskript: Flemming Jensen. Medvirkende: Thomas Mørk, Jacob Morild, Lisbeth Kjærulff og Kim Hammelsvang

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet