Det sker

Fandt 1 resultat

  • Tor. 10. okt. 2019, kl. 19.30. Troen Og Ingen.
    Torsdag 10. oktober 2019 kl. 19.30. Troen Og Ingen - med tekst og musik af Søren Huss. Musikdramatisk fortælling om det ultimative tab.

    Saybia-forsanger Søren Huss' dansksprogede solodebut Troen Og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet. Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Husskæreste blev offer for en trafikulykke. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen Og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Deter en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt. Varighed: 1 time og 40 min. inkl. pause. Genre: Musikdramatisk fortælling. Producent: Svalegangen på turné i samarbejde med Folketeatret. Musik/tekst: Søren Huss | Medvirkende: Jullie Hjetland, Laura Kold, Ashok Pramanik,. Albert Stein Ankerstjerne + musikere. Forestillingen er optaget i garantiordningen 2019/2020

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet