Det sker

Fandt 1 resultat

 • Lør. 21. sep. 2019, kl. 10-14. Energi i by og bolig - Temadag om verdensmål.
  Danmark For Målene handler om at fremme FN's verdensmål for bæredygtig udvikling. Der afholdes 6 temadage, der giver dig mulighed for aktivt at se, høre og opleve hvad du kan gøre for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

  FN's 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030. I dag er kendskabet til målene kun på 20 % blandt danskerne. For at gøre FN's verdensmål nærværende, kombineres 3 mål ved hvert arrangement med ét overordnet tema.

  Der er mange udfordringer på verdensplan, når vi taler om bæredygtig energi. Den vestlige verden bruger fortsat store mængder kul og olie, mens mange fattige lande udleder enorme mængder CO2 ved at lave mad over åben ild.

  Når temaet om Energi i by og bolig kommer til byen, kommer det i særdeleshed til at handle om gode idéer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen.

  På denne temadag kan du møde Søren Dahl, som er radiovært kendt fra radioprogrammet Cafe Hack.

  Danmark For Målene er en folkeoplysningskampagne organiseret af Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus samt Global Public i samarbejde med 48 byer og en række virksomheder

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet