Det sker

Fandt 1 resultat

  • Fre. 20. sep. 2019, kl. 19. Troens rejse - intimkoncert.
    Kunstnernavnet Annapurna fik han i 1972 tildelt af sin nu afdøde, indiske Guru, Swami Narayanananda. Det hindu-mytologiske navn til trods, regner Peter sig ikke for specielt hinduistisk, kristen, eller hvad der nu ellers måtte findes af religiøse.

    Flokdyrsbetegnelser. Som den førnævnte Guru så enkelt og bramfrit udtrykte det: "Ligegyldigt hvilken religion en læresætning ellers stammer fra: Hvis den giver god mening, så tag den for enhver pris til dig, og hvis ikke, så los den skånselsløst på porten!" Det var således helt uden indre konflikter, da Peter i 2001 under navnet Annapurna udgav albummet "Underets Vugge" med selvskrevne, kristne salmer. Salmerne var skrevet på opfordring af Anne Braad, som var sognepræst i Stefanskirken på Nørrebro, hvor Peter sidst i halvfemserne arbejdede et par år som kirketjener - og stadig er "stamgæst". Ved aftenens arrangement i Havrebjerg Kirke vil Peter medbringe sin guitar, fortælle lidt om sit liv og give smagsprøver på de sange, der er kommet ud af det

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet