Det sker

Fandt 1 resultat

 • Tor. 24. okt. 2019, kl. 19. Kampen om Madspild - dobbeltforedrag.
  Bruger du dit køleskab som skraldespand? Bliver du altid lokket af butikkernes mængdetilbud? Eller smider du hvert år for tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine madrester?

  Mød kvinden, som satte fokus på madspild i Danmark, Danmarks førende ekspert på madspild Selina Juul - kendt fra TV, BBC og CNN - og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at mindske dit madspild og få flere penge, få mere fritid og samtidigt bidrage til et bedre miljø.

  I Danmark bliver der årligt smidt over 700.000 tons god spiselig mad ud - og størstedelen af madspildet stammer fra forbrugerne. Heldigvis er danske forbrugere blevet bedre til at undgå madspild, men der er stadig meget lang vej endnu. I dag producerer vi globalt madspild, der kunne brødføde alle verdens sultende mennesker - tre gange!

  Aftenens anden foredragsholder er Rasmus Erichsen, der giver os et indblik i, hvordan en idé kan blive til et nationalt projekt! I 2016 stiftede han Stop Spild Lokalt som kun 17-årig med et håb om, at private personer skulle begynde at dele overskudsmad med hinanden. I dag er Stop Spild Lokalt i 109 byer i Danmark.

  I selskab med aftenens to foredragsholdere bliver du klogere på madspild, fremtiden, overforbrug, stigende verdensbefolkning, massive klimaforandringer og mangel på ressourcer - og få et bud på, hvordan vi som forbrugere og som samfund kan sikre vores fremtidige overlevelse.

  Billetter koster 50 kroner og er inklusive kaffe/the

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet