Det sker

Fandt 1 resultat

  • Lør. 17. aug. til søn. 15. sep. 2019, Fredag, lør og søn 14-17. Ekstra åbnet til Kulturel Folkefest-den 30/8 kl. 14-22 og den 31/8 kl. 10-17. Udstilling, Mia-Nelle Drøschler.
    Udstilling med værker fra de sidste fem år, hvor det især er interessant at lægge mærke til den kunstneriske udvikling i perioden. Fra det mere enkle flademaleri og til det mere ekspressive og detaljeorienterede.

    Mia-Nelle Drøschler er uddannet fra Goldsmiths Fine Art i London i 2010, og har siden udstillet på gallerier og kunstinstitutioner i England, Skotland, Tyskland og Danmark. I dag har hun atelier på den gamle flyvestation i Værløse, der i dag hedder Filmstationen.

    Maleri, performance, installation, tekst og tegning er omdrejningspunktet i hendes kunstpraksis, hvor hun undersøger et indre psykologisk billedrum, ofte med referencer til sin egen historie og erindringer. I mange værker stammer inspirationen fra egne drømme, som hun ser dem, når hun igen er vågen. Hun er optaget af det psykologiske, af underbevidstheden og af den kultur, der er referencer til i den indre biograf. I nogle af værkerne indgår poesien som en aktiv del, men værkerne tager nærmest altid udgangspunkt i kunstneren selv. Men det selvcentrerede forvandler sig til det kollektive i takt med, at beskueren spejler sit eget liv og følelser i værkerne.

    En markant farvepalette er kendetegnet på tværs af alle medier, da det for Mia-Nelle Drøschler er tæt forbundet med de allerinderste følelser. De stærke farver går igen både i malerierne, hvor hun skildrer natur og detaljerede blomsterbilleder, men også i dem, hvor hun genbesøger steder fra sine erindringer. I et par store værker på udstillingen har hun således malet stuerne på Frederiksborg slot, hvor hendes bedsteforældre arbejdede som rengøringsfolk, og som hun derfor genkalder sig ned til de mindste detaljer i et organisk og svulstigt sansebombardement

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet