Det sker

Fandt 1 resultat

 • Fre. 16. aug. 2019, kl. 18. Koncert og helstegt pattegris på Borreby Teater.
  Borreby Teaters Venneforening på Borreby Herreborg ved Skælskør inviterer igen i år både nye og gamle medlemmer til en fornøjelig aften, fredag den 16. august kl. 18.00.

  Borreby Teaters Venneforening på Borreby Herreborg ved Skælskør inviterer igen i år både nye og gamle medlemmer til en fornøjelig aften, fredag den 16. august kl. 18.00.

  'Venneforeningen fortsætter den succesrige tradition med god musik og mad, hvor du kan opleve Jens Køie og Ole Lindgaard spille deres dejlige musik', fortæller Joachim Castenschiold fra Borreby, og fortsætter 'og vi starter aftenen med helstegt pattegris, som Slagter Kohlberg kommer og steger på spyd'.

  Arrangementet er gratis for medlemmer af Borreby Teaters Venneforening. Hvis du evt. vil købe ekstra billetter til venner og familie, der ikke er medlemmer i forvejen, koster billetterne 150 kr. pr. stk., og kan omveksles til et medlemskab af Borreby Teaters Venneforening.

  Tilmelding foregår ved at maile til joachim@borrebyteater.dk og skrive navn og kontaktinfo samt hvor mange I kommer. Ved bestilling af ekstra billetter betales de i døren til arrangementet. Deadline for bestilling er den 14. august kl. 15.

  Venneforeningen har i år skiftet navn fra 'Vindebroen' til 'Borreby Teaters Venneforening'. Som medlem af Venneforeningen, så er du med til at støtte udviklingen af kulturlivet på Borreby og som 'ven' af Borreby Teater får du året igennem tilbudt en række medlemsfordele.

  Vibe og Joachim Castenschiold glæder sig til at se alle nye og gamle medlemmer af Borreby Teaters Venneforening til en hyggelig og fornøjelig aften på Borreby den 16. august. Denne aften vil du også få mulighed for at høre om efterårets arrangementer på Borreby Teater på Borreby Herreborg, som bl.a. rummer 'Majslabyrinten', 'HØSTFESTEN - Det Store Morten Korch Show' med Jan Schou og 'Rædslernes Borg' i efterårsferien

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet