Det sker

Fandt 1 resultat

  • Lør. 21. sep. 2019, kl. 12. Jævndøgnsudtrækning - vind for 2.500 kr.
    Kom forbi kl. 12 i KUNST & DESIGN Købmandsgården! Hvem har mon vundet den store præmie på kunsthåndværk for 2.500 kr. efter eget valg? Vi byder på levende musik, hygge og en lille forfriskning.

    Vind for 2.500 kr. kunsthåndværk efter eget valg i vores tilbagevendende jævndøgnsudtrækning. Man deltager ved - når som helst man er i byen - at komme ind i vores butik KUNST & DESIGN Købmandsgården og udfylde en jævndøgnskupon med sine ønsker. Man behøver ikke at være til stede ved selve udtrækningen - men det er en hyggelig formiddag med musik, snak og lidt at drikke. Alle er selvfølgelig velkomne. KUNST & DESIGN Købmandsgården er en spændende butik og galleri fyldt med kunsthåndværk og unika lavet af kunstnere fra hele landet. For tiden har vi også en lille særudstilling af papirkunstner Anni Fiil. Du er altid velkommen til at besøge os. Se åbningstider og meget andet på www.koebmandsgaarden.dk

Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet