Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Isbjørnen - ishavets konge

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 13.45.
Pris: (Entré: 40 kr.)
Metals lokaler A.D.Jørgensens Vej 2, Haderslev
Foredrag hos HK Seniorer i Haderslev om isbjørnens biologi, dens betydning for inuitterne, og dens situation med global opvarmning. Biolog Uwe Lindholdt, som har arbejdet i Grønland og været turistguide de sidste 3 år i Grønland vil holde foredraget. Isbjørnen - Ishavets konge

Hvordan er isbjørnen tilpasset det arktiske klima? Der fortælles om bjørnens jagtteknik, fødevalg, formering og de videnskabelige undersøgelser. Hvordan er isbjørnen beslægtet med de andre bjørne? Hvilken rolle spiller isbjørnen for inuitterne, og hvorfor er der jagt på isbjørne i Grønland? Hvor farlige er isbjørne for mennesker? Hvordan påvirker jagt, klimaændringer og forurening isbjørnene? Hvordan ser den nærmeste fremtid ud for isbjørnene, og vil isbjørnen også i fremtiden være ishavets konge?

Biolog Uwe Lindholdt har boet og rejst i Grønland og været guide for turister i Grønland vil komme ind på disse spørgsmål.
Luk

Indtast rettelser til dit arrangementDet kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top