Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Yoga for seniorer, begyndere
Sensitiv yoga - formiddag
Efterfødsel
Efterfødsel
Qi Gong

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Yoga. Underviser: Helle Pramila Schmidt. Yoga skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen:. Der arbejdes med stræk af musklerne i hele kroppen og styrketræning på en nænsom måde. Undervisningen tager udgangspunkt i de klassiske yogastillinger som vi binder sammen i et flow
Vi arbejder ikke med en specifik yogastilart, men kombinerer lidt af hvert for at opnå øget smidighed, bedre balance og kropsbevidsthed.
Der vil være både dynamisk yoga, hvor yogastillingerne udføres i et "hurtigt" tempo og i flow, hvilket giver varmen og er med til at udskille affaldsstoffer og mere mediterende og rolig yoga.
Åndedrættet er i fokus og der arbejdes med fuld opmærksomhed på kroppens signaler. Hver gang afsluttes med afslappende mindfulnessøvelser
Yoga er for alle uanset køn og alder.

Af hensyn til vores deltagere med parfumeallergi opfordrer vi til, at du ikke bruger parfume og parfumerede plejemidler, når du deltager på vores yogahold.
Hold: 011910508. Arrangeret af AOF - Esbjerg
Klik her for at tilmelde dig
Tor. d. 10. januar til tor. d. 6. juni 2019, 18 kursusdage kl. 18.30-20. Pris: 1460 kr
Klinik for Fysioterapi, Storegade 52, Esbjerg

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk