Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Gåtur
Gymnastik
Dans på Bryggen
Tai Chi 3-uger for nybegyndere
Efterfødsel

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Introduktion til Taoistisk Tai Chi. Vi har holdstart i Taoistisk Tai Chi Forening. Første gang er gratis og giver en mulighed for at få en introduktion af et træningssystem, som har til formål at udvikle en stærk og fleksibel krop, og et klart og roligt sind. Taoistisk Tai Chi ®- en kunstart

Den tai chi form vi underviser i, er en af de træningsmetoder som udspringer af den klassiske kinesiske filosofi Taoisme.

Den er udviklet af Master Moy Lin-Shin, en taoistisk munk som viede sit liv til at udbrede kendskabet til hvordan vi kan blive sundere, gladere og mere harmoniske mennesker ved hjælp af disse metoder.

Denne tai chi form består af en sekvens på 108 bevægelser, som kaldes et sæt. Udførelsen af bevægelserne smidiggør og styrker alle bevægelige dele af kroppen og giver en meditativ ro, som tømmer sindet for tanker og efterlader det i større ro og balance.

Hvad får du?

Første gang er gratis og her får du mulighed for at stifte bekendtskab med de første bevægelser af sættet. Hvis du ikke har mulighed for at komme første gang, er du også velkommen en af de efterfølgende uger. Samme ugedag, tid og sted.

Herefter kan du vælge at melde dig ind. Et begynder hold tager normalt ca. 3 måneder, men som medlem af foreningen, er man velkommen på alle hold.

Påklædning er behageligt tøj og flade sko.

Tai Chi træningen er mulig og gavnlig, næsten uanset fysisk form.

Om foreningen

Vi er en international forening som findes i 26 lande. Alle instruktører gennemgår årlig akkreditering. De arbejder frivilligt og ulønnet.

Praktiske oplysninger

Kontingent, hvis du melder dig ind i Taoistisk Tai Chi Forening Danmark:

3 måneder: kr. 700

6 måneder: kr. 1300

12 måneder: kr. 2400

Tilmelding: ikke nødvendig

Spørgsmål: info@taoist.dk eller læg besked på 43 44 41 08 og vi ringer tilbage.
Tir. d. 26. februar 2019, kl. 19-21. Gratis
Taoistisk Tai Chi Forening Danmark, Peter Bangs Vej 39, Frederiksberg

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk