Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Gymnastik
Yoga Flow & Relax Ved Bak7yoga
Dans på Bryggen - Quickstep
Midtlivs-yoga
Yoga og Meditation Grundkursus

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Vinterjazz: Birgitte Soojin & Friends celebrate Nat King Cole. Soojin er en af landets mest markante jazz-stemmer, og denne gang fortolker hun et af sine store idoler Nat King Cole. Birgitte Soojin er 3 gange blevet Grammy-nomineret, har modtaget den ærefulde Bent Jædig Pris, og stå nu som en af de betydeligste vokalister på den Skandinaviske jazzscene. Hun har eget pladeselskab, og

de 5-stjernede anmeldelser for hendes udgivelser er talrige. På trods af stjerner og priser, er det dog hendes varme, smittende og charmerende humør på scenen, der gør hende til en helt særlig oplevelse på scenen.

Vi har her en unik sangerinde af internationalt format som skal opleves live!

"Soojin synger jazz med liv og sjæl - som om hun ikke kan eller vil andet.

Det er sangere der synger jazz, også er der jazzsangere. Soojin hører til sidste kategori. Det er en

ubetinget fryd at lytte til hende" JAZZ SPECIAL

Birgitte Soojin rører altid sit publikum, og det gør Nat King Coles repertoire også. De fire musikere i bandet har taget udgangspunkt i nogle af de kendte numre, som Nat King Cole fortolkede - og også et par stykker af dem, han selv skrev - og givet dem en make-over så de fremstår funklende og sprøde.

Line up:

Birgitte Soojin - vokal

Janus Tempelton - trommer

Nicolai Majland - piano

Jakob Lind Lauritsen - kontrabas

Vinterjazz har 20 års jubilæum

Den 20. udgave af Vinterjazz finder sted den 6.-29. februar 2020 over hele landet. Festivalen har eksisteret siden 2001 og er arrangeret i samarbejde med flere end 120 spillesteder og arrangører fra Skagen til Bornholm.

"Det unikke ved Vinterjazz er, at det er en landsdækkende musikfestival, som vokser år for år, samtidig med at det lokale aspekt samtidig får større og større betydning. Festivalen kommer ud til publikum lokalt med både internationale og danske hovednavne, og jo mere aktivitet, der er i de enkelte områder, desto mere oplever publikum og musikere en ægte følelse af, at være en del af en samlet dansk jazzscene." - Kenneth Hansen, festivalleder Vinterjazz & Copenhagen Jazz Festival.

Se program for Vinterjazz her.
Lørdag den 15. februar 2020, kl. 13.
Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3, Frederiksberg

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk