Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Gymnastik
Yoga Flow & Relax Ved Bak7yoga
Dans på Bryggen - Quickstep
Midtlivs-yoga
Yoga og Meditation Grundkursus

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Robotworkshop for børn (8 år +). Elsker du også robotter? Og vil du gerne prøve at styre én? Vær med, når Biblioteket koder og bygger robotter. Når vi har samlet robotterne, dyster vi i forskellige robotkonkurrencer. Kom og vær med, når Biblioteket inviterer børn og deres forældre eller bedsteforældre til at bygge og kode robotter.

Vi bruger en såkaldt "micro:bit" som hjerne i robotbilen. Micro:bit er et lille computerboard, som er udviklet til at vække interesse for elektronik og programmering hos børn og unge. Det er ikke så svært, så alle kan være med. Når vi har kodet robotterne, laver vi små mini-konkurrencer, hvor vores robotbiler dyster mod hinanden. Det kunne være en bog-labyrint, kapløb eller noget helt tredje.

Tag din mor, far, storebror, bedstefar eller kammerat under armen og spendér en hyggelig dag sammen med os på Biblioteket.

Børn skal ledsages af en voksen. Man kan være ét eller to børn per robot.

Alder: fra 8 år og op

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet - tryk på bestillingsknappen for at komme til billetsiden. Hent én enkelt billet per robot (barn i følge med voksen).

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2020 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

Du kan se vores aktiviteter her: https://fkb.dk/temaer/makerspace/arrangementer

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

På sigt er det planen, at biblioteket etablerer et permanent "maker"-område, hvor du har mulighed for at eksperimentere med forskellige digitale teknologier.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk.
Køb/bestil billet
Lørdag den 15. februar 2020, kl. 10. Pris: Gratis billetter
Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3, Frederiksberg

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk