Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

KirkeYoga
FredagsYoga
Babyrytmik: 3-10 måneder
Babyrytmik: 3-10 måneder
Intensivt daghold begyndere og fortsættere

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

BabyMUS no. 5: Byvandring med barnevogn. Tag på byvandring med barnevogn og bliv klogere på din by. Denne gang vandrer vi langs den berømte og berygtede Thomas B. Thriges Gade og sætter fokus på forvandlingen fra byrum til motorgade - og tilbage igen. Odenses mest berømte og også mest berygtede gade, Thomas B. Thriges Gade er under forvandling. På denne byvandring tager vi en tur langs den gamle gade og de nye kvarterer, som vokser frem.
Hør mere om baggrunden for gadens etablering, de huse der forsvandt, og de der kom til - både dengang og i dag. Du kan også høre om motorgaden langs åen, som aldrig blev realiseret og ikke mindst om, hvordan den mytiske fortælling om 'det åbne sår' blev symbol på kampen om byens identitet.

Tag med museumsinspektør Camilla Schjerning på byvandring med barnevogn og hør mere om din by - imens får baby frisk luft og måske en lur.

PRAKTISK INFO
BabyMUS er særlige arrangementer for forældre på barsel, hvor tempoet er roligt og der er plads til pludren, formiddagslur, bleskift og mælk - og kaffehygge og snak for forældrene.

Pris: 85 kr. Gratis for baby. Prisen inkluderer kaffe og kage To Go.

Tilmeld dig begivenheden på på møntergården.dk/babymus senest d. 26. august af hensyn til forplejning.

Parkering tæt på Møntergården i parkeringskælderen under Odeon/ Odense Koncerthus.

Der er BabyMUS ni gange i 2020. Hver gang med nyt tema - enten på museet eller som byvandring. Arrangeret af Odense Bys Museer
Tirsdag den 23. juni 2020, kl. 10.30-12.
Møntergården, Møntestræde 1, Odense C

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk