Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Cykeltur med cykelfællesskabet for seniorer i Brønshøj
Babyrytmik 3-6 mdr Taksigelseskirken
Babyrytmik med Pernille Balle
Babyrytmik 7-12 mdr. Taksigelseskirken
Babyrytmik, 3-10 måneder

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Højtlæsning og film med Kim Fupz Aakeson. Har du nogensinde ridset din mors bil, tigget slik fra fremmede, grave et hul eller kørt baglæns på din cykel? Det har Vitello, som er elsket af de fleste børn og voksne. Kim Fupz Aakeson gæster biblioteket og læser højt af Vitello bøgerne. Bagefter viser vi nogle af de fantastiske film med den vakse dreng. Kim Fupz Aakeson er forfatter og manuskriptforfatter, og har beriget landet med fantastiske bøger og film. Har skrevet et utal af bøger for børn i alle aldre, og bøgerne om Vitello er blevet et stort hit bland både børn og voksne. Alle har helt sikkert deres favorit bog med den vakse og kreative dreng, der tænker mere ud af boksen end de fleste.

"D. 30. august - 6. september afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange - elskede - skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside her: https://www.facebook.com/vielskerboegerkkb/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside her: https://bibliotek.kk.dk/section/vi-elsker-boeger.
Lørdag den 5. september 2020, kl. 13-14.
Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15, København K

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk