Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

S. I. B. Kulturelt tilbud for ældre i Københavns Kommune. Gymnastik og hygge i cafeen
Efterfødsel
Yoga
Israelsk/jødisk Dans - Øvede
Israelsk/jødisk Dans - Øvede/rutinerede

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Åndedræt, meditation og afspænding. Underviser: Cathrine Nees. Lær lette og håndgribelige meditationsteknikker. Få redskaber til at afstresse kroppen, opnå kontakt til den dybere vejrtrækning og lad kroppen hvile i beroligende afspændinger. Kurset henvender sig til alle - både nybegyndere og dig som er øvet, men som stadig har brug for at fordybe dig i roen.Kurset løber over 4 torsdage, à 2½ time pr. gang, hvor du bliver guidet igennem nye meditationer, åndedrætsøvelser og afspændinger fra gang til gang.
Du får redskaber til at kunne fortsætte din træning derhjemme, da du inklusiv i kurset, får tilsendt nogle meditationer og afspændinger, som du kan lytte til og gøre meditation og afspænding til en del af din hverdag.
Medbring selv yogamåtte og et tæppe.
Lad dit efterår starte uden stress og med ro i krop og sind.
Lær lette og håndgribelige meditationsteknikker. Få redskaber til at afstresse kroppen, opnå kontakt til den dybere vejrtrækning og lad kroppen hvile i beroligende afspændinger. Kurset henvender sig til alle, både nybegyndere og dig som er øvet, men som stadig har brug for at fordybe dig i roen.Kurset løber over 4 torsdage, à 2½ time pr. gang, hvor du bliver guidet igennem nye meditationer, åndedrætsøvelser og afspændinger fra gang til gang.Medbring selv yogamåtte og et tæppe.
Hold: 2019639. Arrangeret af AOF Amager - Tårnby
Klik her for at tilmelde dig
Torsdag den 5. november til torsdag den 3. december 2020, 4 kursusdage kl. 17-19.30. Pris: 650 kr
Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10, Kastrup

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk