Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Barselsformiddag - Babyrytmik 3-10 måneder
Cykeltur med cykelfællesskabet for seniorer i Brønshøj
Babyrytmik 3-6 mdr Taksigelseskirken
Barselsformiddag - Babyrytmik 3-10 måneder
Babyrytmik med Pernille Balle

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Body Self Developments System - Grundtræning. Underviser: Eliza Karlsen. Body Self Development System grundtræning er specifikt designet til at afhjælpe moderne menneskers fysiske og følelsesmæssige problemer. Det er en dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimulerer kroppen, så den kan blive en stærk, levende og harmonisk enhed. Træningen er opbygget af unikke, specielt udviklede øvelser, der som nøgler låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør, styrker samt bremser sygdoms- og aldringsprocesser.

Regelmæssig træning vil på kort sigt forbedre bevægeligheden i låste led og usmidige muskler, og på længere sigt ændre indgroede skader som f.eks. kroniske nakke og skulderspændinger, dårlig ryg og kropsholdning. Du får øget velvære og energi, samtidig med, at du opnår en dyb afspænding.
Husk at medbringe en lille måtte, løstsiddende tøj samt lidt vand. Body Self Development System grundtræning er specifikt designet til at afhjælpe moderne menneskers fysiske og følelsesmæssige problemer. Det er en dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimulerer kroppen, så den kan blive en stærk, levende og harmonisk enhed. Træningen er opbygget af unikke, specielt udviklede øvelser, der som nøgler låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør, styrker samt bremser sygdoms- og aldringsprocesser.
Hold: 203551. Arrangeret af AOF Albertslund
Klik her for at tilmelde dig
Torsdag den 1. oktober til torsdag den 17. december 2020, 11 kursusdage kl. 18-19.30. Pris: 1095 kr
Sundhedshuset, Skolegangen 1, Albertslund

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk