Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

S. I. B. Kulturelt tilbud for ældre i Københavns Kommune. Gymnastik og hygge i cafeen
Efterfødsel
Yoga
Israelsk/jødisk Dans - Øvede
Israelsk/jødisk Dans - Øvede/rutinerede

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Indre ro til dig med stress eller angst - hensyntagende hold. Underviser: Nanna Marie Jensen. Indre ro til dig med stress eller angst hensyntagende hold. Dette hold er for dig, der har stress eller angst inde på livet. Vi er et lille hold, hvor der er hjerterum og plads til hver enkelt deltager, med de udfordringer du har inde på livet. Timen kan ses som et frirum fra tankemylder og kropslig uro.

Du bliver guidet gennem kropslige øvelser (stående, siddende og liggende), der regulerer og sænker dit stressniveau. Ved hjælp af afspænding og mindfulnessteknikker, får du mulighed for at slippe de spændinger og kropslig uro, som du bærer rundt på
Gennem lektionerne får du opbygget en "værktøjskasse
rent kropsligt, dvs. du lærer fysiske øvelser/måder at bruge kroppen på, der kan hjælpe dig til mere jordforbindelse, nærvær og indre ro.

Når du går fra lektionen, har du større ro i kroppen og stilhed i sindet

Indeholder: Afspændingsøvelser, mindfulnessteknikker, åndedrætsøvelser, yogaøvelser/stræk, afsluttende med en liggende afspænding/kropsscanning.

Indre ro til dig med stress eller angst hensyntagende hold
Dette hold er for dig, der har stress eller angst inde på livet. Vi er et lille hold, hvor der er hjerterum og plads til hver enkelt deltager, med de udfordringer du har inde på livet. Timen kan ses som et frirum fra tankemylder og kropslig uro. Gennem lektionerne får du opbygget en "værktøjskasse
rent kropsligt, dvs. du lærer fysiske øvelser/måder at bruge kroppen på, der kan hjælpe dig til mere jordforbindelse, nærvær og indre ro. Indeholder: Afspændingsøvelser, mindfulnessteknikker, åndedrætsøvelser, yogaøvelser/stræk, afsluttende med en liggende afspænding/kropsscanning.

Hold: 2019737. Arrangeret af AOF Amager - Tårnby
Klik her for at tilmelde dig
Fredag den 23. oktober 2020 til fredag den 5. februar 2021, 12 kursusdage kl. 10-11.10. Pris: 850 kr
Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10, Kastrup

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk