Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Tennisfitness på KB
Cykeltur med cykelfællesskabet for seniorer i Brønshøj
Babyrytmik 3-6 mdr Taksigelseskirken
Babyrytmik med Pernille Balle
Babyrytmik 7-12 mdr. Taksigelseskirken

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Frederiksberg Aikido Børnehold. Der kan være mange årsager til at melde sit barn til selvforsvar. Forældre ønsker ofte, at deres børn skal lære disciplin. Andre vil gerne have, at børnene lærer at forsvare sig. Udgangspunktet for os er, om barnet egentlig har lyst. Det sparer nemlig alle - både børn, forældre og instruktører - for skuffelser, som ingen ønsker.

Hvordan lærer børn bedst? Vi mener, at det er igennem kreativ leg og øvelser, som de bliver rost for og belønnes for ved at komme til graduering, når det er fortjent. Børnene får motion, og de lærer at koncentrere sig og modtage undervisning.

På vores børnehold gør vi meget ud af at motivere børnene i undervisningen, samtidig med at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har erfaring med børn. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Alle vores instruktører har en godkendt børneattest. Af sikkerhedsårsager er vi altid minimum to instruktører på børneholdet. Vi optager ikke over 15 børn på et hold.

Der vil altid være nogle børn, som er stærkere eller svagere end andre, og de skal hver især have deres særlige opmærksomhed. Vi sætter tydelige grænser for børnene, og intet barn går hjem uden at have fået ros for sin indsats.

Arrangeret af Frederiksberg Aikido Klub.
Køb/bestil billet
Søndag den 6. december 2020, kl. 10-11. Gratis
Bülowsvejhallen, Bülowsvej 34, Frederiksberg C

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk