Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Badminton på motionsbasis
Fægtning for børn
Fægtning for begyndere (10-15 år)
Badminton for begyndere og letøvede (5-8 årige)
Floorball U11 Vanløse - Frederiksberg (årgang 2009-2010)

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Steen Hildebrandt om FN's 17 verdensmål. FN's 17 verdensmål er en vision om at skabe en bedre verden og et løfte fra verdens ledere til alle mennesker. Så ... er målene realistiske? Hvad betyder de 17 mål for os på Midtsjælland? Det giver professor emeritus Steen Hildebrandt et knivskarpt bud på i dette foredrag.

Verdensmål i et dansk perspektiv

Det har taget et par år for alvor at sætte FN's 17 verdensmål på dagsordenen i Danmark. Steen Hildebrandts dedikation på området er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget bære den farverige verdensmålpin på jakken for at vise deres opbakning til de 17 verdensmål.

Steen Hildebrandt er formand for 2030-Panelet, der samarbejder med -og understøtter 2030-Netværket, der er Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN's Verdensmål. Som redaktør på bogen "Bæredygtig Global Udvikling - FN's 17 verdensmål i et dansk perspektiv" er han i Danmark en toneangivende og dagsordenssættende stemme på området.

Det er også værd at nævne her, at Steen Hildebrandt blev kåret som Danmarks bedste foredragsholder i 2010. Med sin kolossale viden og sit engagement, formår han at gøre de 17 verdensmål vedkomne for den enkelte.

Foredraget er støttet af Sorø Erhverv og Nordea Bank Sorø. . Arrangeret af Sorø Bibliotek
Onsdag den 14. april 2021, kl. 19.
Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk