Forside Indtast Klubber Nyheder Viden Om sitet
  - Find et tilbud der passer til dig Udskriv siden!
Aktuelt

Yoga for seniorer, begyndere
Sensitiv yoga - formiddag
Efterfødsel
Efterfødsel
Qi Gong

Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet

Yin yoga. Underviser: Jeanie Sangill. Yin Yoga bliver mere og mere populært, og med god grund. Det er en blid og afslappende yoga, som arbejder med bindevævet og meridianbanerne, der løber gennem kroppen. Blokerede meridianbaner skaber ubalance i kroppen, i øvelserne arbejdes med at strække bindevævet og genopbygge det naturlige flow i kroppen.

Yin Yoga virker afstressende på krop og sind og de lange stræk åbner sammen med åndedrættet, muligheden for at komme dybere ind i stillingerne, hvilket øger smidighed og koncentrationsevne - stillingerne holdes i 3-5 minutter.

Yin Yoga er en god kontrast til en hektisk hverdag. Alle kan være med uanset niveau eller yoga erfaring, du vil helt sikkert opleve masser af ro og afslapning

Kom i bevægevenligt tøj og medbring tæppe /pude

v/yogalærer Jeanie Sangill. Yin Yoga bliver mere og mere populært, og med god grund. Det er en blid og afslappende yoga, som arbejder med bindevævet og meridianbanerne, der løber gennem kroppen. Blokerede meridianbaner skaber ubalance i kroppen, i øvelserne arbejdes med at strække bindevævet og genopbygge det naturlige flow i kroppen. Yin Yoga virker afstressende på krop og sind og de lange stræk åbner sammen med åndedrættet, muligheden for at komme dybere ind i stillingerne, hvilket øger smidighed og koncentrationsevne - stillingerne holdes i 3-5 minutter. v/yogalærer Jeanie Sangill
Hold: 186573. Arrangeret af AOF Greve
Klik her for at tilmelde dig
Tor. d. 17. januar til tor. d. 11. april 2019, 12 kursusdage kl. 19.15-21.05. Pris: 1005 kr
Greve Borgerhus, Greveager 9, Greve


Indtast rettelser til dit arrangement

Det kan fx være ændring af dato, tidspunkt, stavefejl etc. eller tilføj en kommentar eller pressemeddelelse til arrangementet.

Oplysningerne bliver efter godkendelse bragt på KultuNaut knyttet til ovenstående arrangement.

Navn:
E-mail:


Lav evt. et link til en hjemmeside med flere oplysninger,
fx http://www.firma.dk/minside.htm


Indtast tekst og tegn som vises på billedet

Kontakt: Denni Pedersen       Tlf.: 2025 2174       E-mail: denped@stevns.dk